psykoterapi østerbro

Psykoterapi på Vanløse

Har du brug for psykoterapi på Amager? Så er du kommet til det rette sted. Vores snak vil dog gå langt ud over psykoterapiteori. Jeg vil identificere og forstå de vanskeligheder og scenarier, du ønsker at arbejde med.

 

Min personlige livserfaring, såvel som min træning som psykoterapeut i København, tilføjer et unikt perspektiv til vores diskussion. Du vil kunne læse om nogle af de begivenheder i mit liv, der har haft en betydelig indflydelse på min praksis som terapeut, på denne hjemmeside.

 

Din første session hos mig er gratis, og hvis du beslutter dig for at komme igen, får du 20% rabat på den næste session. Gennem psykoterapi håber jeg at kunne hjælpe dig på din vej til helbredelse og fred.

Erfaren terapeut med ekspertise i psykoterapi i Vanløse

Mine to enestående uddannelser inden for psykoterapi og kommunikation inkluderer:

  • Certificeret NLP-Master-Practitioner
  • Psykoterapeut fra Vedfelt Instituttet

 

Det betyder, at jeg tror på, at dit unikke perspektiv er det rigtige for dig, og at dine handlinger altid er værdifulde. Jeg vil også fokusere på at opdage dine styrker og hjælpe dig med at finde mening i de udfordringer, du står over for.

 

Vi vil se på dine livserfaringer, ressourcer og indsigter gennem en række spørgsmål. Det er her, mine evner og omfattende ekspertise i at skabe et trygt og støttende miljø for dig, kommer i spil.

individuel terapi

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Book tid til individuel psykoterapi i Vanløse

Leder du efter professionel og erfaren psykoterapi i Vanløse? Så er du kommet til det rigtige sted. Individuel rådgivning er tilgængelig for personer, der oplever symptomer som stress, angst, problematiske forhold, mobning, depression og andre forhold, der kan påvirke deres mentale sundhed negativt. Frivilligt arbejde hos TUBA har givet mig fremragende erfaring med at arbejde med unge, der har begået fejl i deres liv. Hvis du oplever psykiske udfordringer, er du velkommen til at søge hjælp her.

 

Min interesse for psykiatri udspringer af mit ønske om at tilbyde værktøjer, teknikker og hjælp. Med andre ord arbejder jeg sammen med dig som klient om at afdække og udvikle de unikke evner og potentialer, som kan skabe gode forandringer i dit liv. Jeg tilbyder et spændende indledende møde, så du kan afgøre, om min tilgang er den rigtige for dig.

 

Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål om, hvordan jeg kan hjælpe dig, eller om min adgang til psykoterapi i Vanløse.