Forstå dig selv bedre

I mit arbejde som frivillig i organisationen TUBA har jeg samtaler med unge, der har oplevet misbrug i deres opvækst.

 

Det er så meningsfyldt, at få talt om sine problemer, mens man er ung – inden man går i gang med at etablere sig for alvor og måske tager fortidens problemstillinger med ind i voksenlivet.

 

Mit hjerte banker for mange unge mennesker, der har brug for at tale om de oplevelser, de har haft og hvordan det påvirker dem i det daglige.

 

Lad os tale sammen – den første samtale er gratis

Hvis problemerne fylder for meget

Det er så vigtigt at få talt om problemer i opvæksten så tidligt i livet som muligt. Det er vigtigt, at du som ung skaber en god platform at stå på, her på tærsklen til voksenlivet. Så der er ro omkring uddannelse, job, bolig eller måske kærester.

 

Hvis du er ung og har brug for en at tale med én om de svære ting, så book en samtale med mig. Den første samtale er gratis.

 

Du har måske en henvisning til en psykolog og svært ved at få en tid? Det kan være svært at vente, hvis problemerne presser sig på. Brug eventuelt ventetiden på få nogle gode samtaler med mig.

 

Har du en henvisning kan du få en samtale hos mig til den samme pris, som du betaler for en psykolog. Du skal blot medbringe din henvisning.

Referencer