psykoterapi københavn

Psykoterapi i København

Leder du efter psykoterapi i København? Så er du landet det rigtige sted. Det er meget personligt, hvad der kan have brug for at blive diskuteret, og hele terapiforløbet tilpasses dine individuelle behov.

 

Du kan se terapi som en værdifuld mulighed for at skabe personlig udvikling, håndtere potentiel stress, angst, depression eller andre psykiske udfordringer. Terapien giver dig også mulighed for at dykke dybere ned i dine relationer og forbedre din evne til at tackle de udfordringer, livet måtte byde på.

 

Vores første samtale er gratis, så du kan afgøre, om min tilgang er den rigtige for dig. Som psykoterapeut på Frederiksberg er jeg klar til at tage hånd om dine udfordringer. Så tøv ikke med at kontakte mig, hvis du ønsker at finde ud af, om jeg kan hjælpe dig, eller hvis du bare gerne vil lære mere om min tilgang til psykoterapi her i København.

Hvad vil du opleve?

Du vil opleve, at du har mulighed for at lære at tackle dine problemer.

 

Du vil opleve en større selvbevidsthed og får sat ord på, hvem du er, og hvad du ønsker dig.

 

Du vil få et større indblik i, hvordan du selv fortolker oplevelser og relationer i dit liv, og på den måde får du mulighed for at få kigget på dine tankemønstre.

 

Du vil opleve, at der er fokus på dine egne ressourcer og på at finde løsninger på dine udfordringer.

 

Du er unik, og det er dine tanker, følelser og værdier også. Du vil opleve, at din særegne måde at leve livet på vil blive værdsat uden forbehold. Omdrejningspunktet er dit perspektiv, dine følelser og dine ønsker.

 

Du vil opdage nye perspektiver på dine problemer og handlemåder, der kan føre til positive forandringer i forhold til dine venskaber, på jobbet eller i familien.

 

Du finder ud af, at du selv indeholder vigtig viden om, hvor dine udfordringer kan stamme fra.

 

Du vil kunne arbejde med at få ladet dine tankemønstre positivt, og det vil kunne påvirke din livskvalitet og trivsel i livet positivt.

 

Erfaren psykoterapeut i psykologisk rådgivning og terapi

Jeg har to fantastiske uddannelser inden for psykoterapi og kommunikation;

 

  • Jeg er certificeret NLP-terapeut
  • Jeg er psykoterapeut MPF fra Vedfelt Instituttet

 

Det betyder blandt andet, at jeg tror på, at din måde at anskue verden på, er den rigtige for dig, og at du altid vil have en positiv hensigt, med det du gør.

 

Udover at være uddannet psykoterapeut i København, giver min uddannelse som NLP-terapeut og min livserfaring mig en stor bredde i min viden i forhold til de temaer, der kan blivetaget op i terapien. Jeg er velbevandret i erhvervslivet og ved, hvad der kan røre sig på en arbejdsplads.

 

Jeg tilbyder individuel terapi til dig, der oplever udfordringer, der påvirker dit mentale velvære. I mit arbejde som frivillig i organisationen TUBA har jeg specialiseret mig i samtaler med unge, der har oplevet misbrug i deres opvækst. Det kan også være, at du befinder dig i et forhold med psykisk vold og har brug for støtte til at håndtere det og de følelser, du måske kæmper med her. Med psykoterapi i København står jeg klar til at hjælpe dig. Om du søger psykoterapi Østerbro eller psykoterapi Amager er jeg tæt på dig.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Individuel psykoterapi i København

Med psykoterapi her i København er det dine behov, der står i centrum. Hvad er de udfordringer, drømme og mål, der optager dig?

 

Det er et samarbejde, hvor vi i fællesskab finder ud af, hvordan terapien bedst kan tilpasses dig. Vi løbende evaluerer vores samtaler for at sikre, at metoder og rammer er skræddersyet til dine individuelle behov.

 

Du får mulighed for at åbne op og dele dine tanker, følelser og oplevelser i en tryg og fortrolig atmosfære. Dette vil bidrage til en øget selvforståelse og give dig muligheden for at ændre eventuelle uhensigtsmæssige mønstre, hvilket kan føre til en forbedret livskvalitet.

 

Ofte vil der blive stillet mange spørgsmål for at hjælpe dig med at udforske dine erfaringer, ressourcer og indsigter fra din livshistorie. Dette er præcis, hvor mine kompetencer ligger – sammen med min evne til at skabe en tryg og sikker ramme for dig